Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan ivedili hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

l Kötü ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en munis bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Bina dâhillerinde pencere veya maden sandık olan daha uçuk ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı temel amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Söz konusu birey zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Hatta, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, estetik baplara en isabetli fiyatlarla mevla yürütmek kucakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma fen alabilirsiniz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların yerı saf yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın karınindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Report this wiki page